Cautare

13884 de rezultate pentru "accidente de circulatie 11 11 2009 bucuresti" (4.87 secunde)
Soferii din Bucuresti se situeaza pe locul 9 in topul mondial in privinta agresivitatii la volan si a incalcarii regulilor de circulatie, conform Opentravel.com.
De miercuri, 23 martie, se va inchide circulatia la kilometrul 0 al Craiovei, timp de 14 luni, cat vor dura lucrarile la pasajul peste Valea Vlaicii.
Sorin Oprescu a verificat, duminica, stadiul lucrarilor la obiectivul de investitii "Supralargire Soseaua Pipera (Floreasca - CF Bucuresti - Constanta) si Pasaj denivelat", edilul dorind sa se asigure ca lucrarea va fi finalizata la termenul stabilit.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, incepand de azi, 29.12.2010, s-au instituit sensuri unice de circulatie pe: ... Bucuresti-Magurele; ... Bucuresti-Magurele catre Str.
Programul manifestarilor de 1 Decembrie. VEZI SI RESTRICTIILE DE TRAFIC 500 de jandarmi vor asigura ordinea in timpul manifestarilor organizate pe 1 Decembrie. Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala.
In scurta vreme, circulatia scuterelor si a bicicletelor va fi interzisa in zona centrala a Craiovei, iar carutele vor avea acces limitat, conditionat de toaleta pentru cal.
Finalizarea portiunii de Autostrada Fetesti - Cernavoda va duce la fluidizarea traficului inspre si dinspre statiunile de pe litoral, spune ministrul transporturilor. ... Fondurile destinate executiei lucrarilor la acest tronson au provenit de la Comisia Europeana, prin Programul ISPA, si de la bugetul de stat.
Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita, a anuntat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
FARCAS) In ultimele luni, zona cea mai fierbinte a ufologiei a continuat sa ramana cea legata de ecourile dezvaluirii, in decembrie 2017, a programului de 22 milioane de dolari, numit AATIP, al Directiei de Informatii a Apararii din SUA, program menit sa dea raspuns la intrebarile:
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Deficitul comercial pe anul trecut, care s-a adancit la valoarea de 44,4% comparativ cu 2006, s-ar putea majora anul acesta si din cauza ca productia romaneasca de textile, care se indreapta preponderent spre export, ar putea scadea cu 15%.
In aceasta luna, cinci state-membre UE au ridicat restrictiile pentru Romania si Bulgaria in ceea ce priveste accesul liber la piata fortei de munca, permitand libera circulatie a lucratorilor.
Este de asemenea unul din membrii fondatori ai Organizatiei Natiunilor Unite si unul din cei cinci membri permanenti ai Consiliului de securitate ONU. ... Este o natiune dezvoltata avand cea de-a cincea economie mondiala in 2008.
In baza unor noi reglementari, intrate de ieri in vigoare, politia are voie sa confiste nu doar graul sau painea fara documente de provenienta, ci si autovehiculele cu care sunt transportate aceste produse. Politistii au dat ieri o lovitura grea fabricantilor de paine.
Sorin Oprescu si Marian Vanghelie au tinut ieri prima conferinta de presa in calitate de lideri statutari ai PSD Bucuresti, dupa alegerile de joi: primul, in calitate de presedinte al organizatiei, cel de-al doilea, in calitate de presedinte executiv.
De ce e importanta, nu doar pe plan bilateral, vizita lui Francois Hollande in Romania (Autor: Vasile Damian) Pentru prima data de aproape doua decenii, un presedinte francez vine in vizita de stat la Bucuresti.
Trenurile Soarelui vor circula mai devreme in aceasta vara Trenurile Soarelui 2019, care vor lega marile orase de litoralul Marii Negre, incep sa circule mai devreme, de la mijlocul lunii iunie.
Potrivit unui document al Ministerului Transporturilor, semnat de ministrul interimar (demis) Radu Berceanu, in prezent se afla in faza de constructie 4 autostrazi: • Autostrada Bucuresti-Ploiesti (sectoarele Bucuresti-Moara Vlasiei si Moara Vlasiei-Ploiesti); • Autostrada Transilvania (tronsoanele Campia Turzii-Gilau si Suplacu de Barcau-Bors): • Autostrada Bucuresti-Constanta (sectoarele Cernavoda-Medgidia si Medgidia-Constanta);
La data de 27 iulie 2010, in jurul orei 11.00, A. VALERIU de 31 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot 307, pe Str. ... ISABELA de 70 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
google-analytics.com